Nye indlæg

 

Hvilke behandlinger har du prøvet?

26-10-2013 23:12

Har du prøvet andre typer af behandling end Komplet Fysioterapeutisk Lymfødem Behandling med manuel lymfedrænage, bandagering, hudpleje og øvelser? I så fald vil Dansk Netværk for Lymfødem (DNL) gerne høre om det.


DNL er et netværk for lymfødempatienter og behandlere, som blev oprettet i 2010 og består af repræsentanter fra DALYFO, Foreningen for Danske Fysioterapeuter og Videncenter for Lymfødem ved Bispebjerg Hospital.


DNL er i gang med at afdække, hvordan lymfødem egentlig bliver behandlet i Danmark og har bedt DALYFO om hjælp til at finde ud af, om patienterne bruger andre typer af behandling end Komplet Fysioterapeutisk Lymfødem Behandling, og i givet fald hvilke erfaringer de har med det.


Så fortæl os, hvad du har prøvet. Vi ved, at der bliver eksperimenteret med meget rundt omkring lige fra akupunktur til zoneterapi. Og sikkert endnu mere.


Dine erfaringer kan have stor betydning for arbejdet med at udforme retningslinjer for, hvordan fremtidens behandling skal være, så fortæl os om det ved at sende en mail til info@dalyfo.dk


Kommentarer

    1 

    Skriv en kommentar