Nye indlæg

 

Props & Pearls søger spørgelystne kvinder

16-11-2013 17:23

Props & Pearls leder efter spørgelystne kvinder, der har eller har haft brystkræft, som vil deltage i en workshop om et nyt website, der skal samle viden om brystkræft og dens følger.

Props & Pearls er en socialøkonomisk virksomhed, hvis overskud fra salg af hjælpemilder går til projekter til gavn for målgruppen. Et helt nyt projekt er en hjemmeside, som skal skaffe svar på alle de spørgsmål, som kvinder kan have om brystkræft.

"Vi ved jo, at kvinder under og efter behandling for brystkræft som oftest slås med en lang række spørgsmål, som de bruger megen energi på at researche eller som tapper dem for energi, fordi de forbliver ubesvarede," fortæller Birgitte Bath fra Prop & Pearls.

Men mange af disse spørgsmål kan faktisk besvares kvalificeret og videnskabeligt, hvis man ved, hvor man skal lede og i øvrigt leder længe nok. Nogle spørgsmål er der ikke svar på, fordi viden ikke findes – men det er også et svar.

Nu vil Prop & Pearls gerne i kontakt med kvinder, der har eller har haft brystkræft, for at høre deres spørgsmål.

"Herefter vil vi med hjælp fra eksperter i ind- og udland søge svar på de spørgsmål, der ifølge kvinderne vægter tungest. Svarene vil blive formidlet via et nyt site, der er under udvikling," fortæller Birgitte Bath.

Der har allerede været afholdt en workshop om spørgsmål på Dallund i oktober. Den næste bliver i Props & Pearls loungen tirsdag 26. november fra kl. 11.00-13.00 eller fra kl. 17.00-19.30.

Læs mere om projektet


Kommentarer

    1 

    Skriv en kommentar