Nye indlæg

 

Fremover kommer Lymfebrevet tre gange om året

28-11-2013 17:41

DALYFO's bestyrelse har besluttet, at Lymfebrevet fremover kun udkommer tre gange om året i stedet for fire. Det betyder, at næste nummer af Lymfebrevet først udkommer i januar 2014.

Lymfebrevet dumper fremover kun ned i medlemmernes postkasser tre gange om året mod de tidligere fire, har bestyrelsen besluttet.

Beslutningen er truffet af flere grunde.

For det første er det en meget stor arbejdsopgave at producere Lymfebrevet. Tidligere var DALYFO begunstiget af at have en redaktør, der ikke samtidig var medlem af bestyrelsen, men sådan er det ikke længere. Nu ligger opgaven i bestyrelsen sammen med en lang række andre arbejdsopgaver, og der er ganske enkelt ikke kapacitet til at fortsætte med at udgive fire numre om året.

For det andet udgiver DALYFO nu et digitalt nyhedsbrev i de fleste af årets måneder til alle, som har lyst til at modtage det. Det betyder, at nyheder kan komme hurtigere ud, og der er ikke så stort behov for Lymfebrevet til aktuelle informationer. I øjeblikket abonnerer over 150 på nyhedsbrevet, hvilket svarer til næsten en fjerdedel af alle foreningens medlemmer.

De penge, som DALYFO sparer ved at nedsætte frekvensen af Lymfebrevet, vil blive brugt til at styrke indholdet. I løbet af det næste år vil bestyrelsen arbejde med at give bladet et nyt og mere tidssvarende layout, lige som der vil komme flere billeder og forhåbentligt også flere sider med farvetryk.

Den praktiske konsekvens af ændringen er i første omgang, at det næste nummer af Lymfebrevet udkommer i januar 2014 i stedet for december 2013. Herefter udkommer Lymfebrevet igen til maj og september.


Kommentarer

    1 

    Skriv en kommentar