Nye indlæg

 

Kampagne skal bryde tavshed om lymfødem i USA

23-11-2014 12:59
I USA har organisationen Lymphatic Education & Research Network (LE&RN) netop skudt en kampagne i gang, hvor lymfødemikere og deres pårørende skal stå frem på en smartphone video og sige: “Jeg har lymfødem” for at bryde tavsheden om tilstanden.
 

Kampagnen hedder “The Face of Lymphedema Challenge” og går ud på sætte ansigter på alle de mennesker, der er berørt af lymfødem, ved at de selv står frem og siger det på en smartphone video, som de så mailer til LE&RN.

“Alt for mange patienter lider i stilhed, og på den måde får vi aldrig skabt en bevægelse, der kan føre til ændringer i forhold til behandlingen af lymfødem,” sagde William Repicci, direktør for LE&RN, da kampagnen blev sat i gang.

“For mange vil det at lave en video med sig selv være første gang, de siger det højt i en offentlig sammenhæng. Men vi er nødt til at være mere synlige. Hvis vi gemmer lymfødemet væk, berøver vi os selv muligheden for at se, hvor mange og hvor stærke vi egentlig er,” understregede William Repicci.
 
LE&RN vil samle alle de små videoer til en lang video, som skal bruges til kampagner i USA for at skabe større opmærksomhed omkring lymfødem og vise, at mennesker berørt af lymfødem ikke længere vil leve i stilhed.

Som en del af kampagnen opfordrer LE&RN alle til at sende udfordringen videre til venner og familie og bede dem lave en video inden for 24 timer eller alternativt donere penge til LE&RN’s forskningsprogram.
 

Kategori: Internationalt

Kommentarer

    1 

    Skriv en kommentar