Nye indlæg

 

Vil du være med i Kræftens Bekæmpelses brugerpanel?

12-03-2015 18:03
Kræftens Bekæmpelse vil rigtig gerne vide mere om, hvad der er vigtigt for kræftpatienter og deres pårørende. Derfor etablerer foreningen et stort brugerpanel på mindst 300 nuværende og tidligere kræftpatienter og pårørende. Vil du være en af dem?

Som paneldeltager skal du have lyst til at svare på spørgsmål om livet med kræft ud fra de erfaringer, du har gjort dig. Der er altså ikke noget krav om, at du skal vide noget bestemt for at være med i panelet. Det er dine oplevelser og erfaringer, der er vigtige.

Du kan være med i Kræftens Bekæmpelses Brugerpanel 2015, hvis du:
 
  • Har eller har haft kræft
  • Er pårørende til en, som har eller har haft kræft
  • Er pårørende til en afdød, der havde kræft

For at være med i alle tre grupper skal man have erfaringer, der er 1-6 år gamle.
Det vil sige, at du som minimum skal have haft kræft eller have været pårørende i et år, før du kan deltage. Samtidig må det ikke være mere end seks år siden, du eller din pårørende havde kræft.

10-12 spørgeskemaer årligt
Kræftens Bekæmpelse sender spørgsmål eller små spørgeskemaer til brugerpanelets medlemmer 10-12 gange om året. Det vil tage ½ -1 time pr. gang at svare på spørgsmålene.

Kræftens Bekæmpelse kontakter brugerpanelet via mail. Du skal derfor have en e-mailadresse og have adgang til en computer, tablet eller smartphone for at være medlem af panelet.

Du tilmelder dig brugerpanelet for et år ad gangen. Herefter bliver dine data slettet, og du bliver gjort opmærksom på, at du skal tilmelde dig panelet igen, hvis du stadig ønsker at deltage.

Sådan tilmelder du dig
Hvis du har lyst til at være med i Kræftens Bekæmpelses brugerpanel, kan du læse mere om deltagerkriterierne og tilmelde dig på www.cancer.dk/brugerpanel

Kommentarer

    1 

    Skriv en kommentar