Nordisk Lymfødemdag 2012

 

Nytorv/Strøget i København 


Igen i år afholdt DALYFO "Nordisk Lymfødemdag" på Strøget i København. Bestyrelsesmedlemmerne øst for Lillebælt deltog.

Denne gang havde vi rykket dagen til den anden fredag i september nemlig 14. september, og teltet var flyttet over på den anden side af Strøget.

Apodan stillede med telt, og Pernille Krogh og Scharlett Schibsbye demonstrerede lymfepresmaskinerog bandager.

Gitte Rishauge fra Søborg Fysioterapiklinik var klar med bandager, og Mia og Hanne Brandt Andersen fra Rigshospitalet havde fået Kinesiotape fra Poul Andreasen.

Trine og Jens Ettrup, Specialbandager i Bagsværd og Stine Bahne fra Medi viste ben med de nyeste kompressionsstrømper.

Desværre var vejret dårligt. Det regnede det meste af tiden, så de forbipasserende havde ikke lyst til at smide regntøjet og prøve de forskellige tilbud.

Vi fik dog en snak med flere interesserede, og nogle af foreningens medlemmer mødte op og hjalp bestyrelsesmedlemmerne og udstillerne med at gøre opmærksom på lymfødem.

Dalyfo bestyrelse siger tak til alle de deltagende for deres indsats.

Ref. Lise Petersen
 

 

 

Nordisk Lymfødemdag 2012 i Aalborg

Fredag 7. september havde DALYFO valgt som noget nyt også at afholde nordisk lymfødemdag i det jyske. Valget faldt på Aalborg, da vi gerne vil udbrede kendskabet til lymfødem i Region Nordjylland og komme i dialog med behandlere og politikere.

Vi fik af kommunen tilladelse til at benytte C. W. Obels Plads, et stort torv med mange hyggelige cafeer. Vi var heldige, at det var tørvejr med lidt solskin ind imellem, men desværre med nogle kraftige vindstød, som sikkert var med til, at der var knap så meget liv på torvet, som vi kunne ønske.
Vi fik dog delt en hel del brochurer ud og fik talt med mange forskellige personer lige fra sygeplejeelever til kræftramte personer.
DALYFO vil gerne i den anledning, sige mange TAK for en uvurderlig god hjælp af medlem Dorrit Søborg, som havde taget turen fra Hobro til Aalborg for at give en hånd med.