Nordisk Lymfødemdag 2017

DALYFOS 25-ÅRS JUBILÆUM + NORDISK LYMFØDEMDAG D. 1. september 2017
 
I år valgte vi at markere Nordisk Lymfødemdag sammen med fejring af DALYFO’s 25 års jubilæum i mere ”private” omgivelser end tidligere. I forbindelse med jubilæet havde vi fået lavet forskellige produkter med vores nye logo på –muleposer, kuglepenne, nøgleringe med stressbold i, nøglesnore mm. – som vi havde samlet i nogle goodiebags til de deltagende medlemmer. Dette havde vi gjort for at forkæle vores medlemmer, når nu det ikke er hver dag, man kan fejre 25-års jubilæum.
 
I Odense havde vi lånt Kræftrådgivningens lokaler, som er lyse og venlige. Jytte og Lise stod for arrangementet. Desværre kom der kun 5 medlemmer, men vi havde alligevel en hyggelig eftermiddag. De fik alle vores goodiebags med hjem. Der var kaffe og en kagekone med bandageret arm og en mand med bandageret ben. De deltagende medlemmer fik udvekslet telefonnumre, således de kan aftale nye møder. De har allerede booket "Det Kreative Rum", Kræftens Bekæmpelse, Kløvervænget 18, 5000 Odense C den 6. november 2017 kl. 19 – 21.30, så nu arbejder vi på at finde et spændende emne til temadagen.
 
I København havde vi også booket os ind hos Kræftens Bekæmpelse og Heidi og Maria stod for arrangementet. Lokalerne danner bogstavligt talt ramme om en smuk oase midt i byens travlhed. Vi havde besøg af hele 25-30 medlemmer. Vi fik snakket, grint, erfaringsudvekslet og spist lækker kagemand og –kone, som begge var bandageret på enten arm eller ben. Derudover havde vi fået printet vores logo på marcipan. Vi havde besøg af Apodan, som blandt andet havde en Lympha Press maskine med sammen med forskellige manchetter, og Sahva som havde forskellig kompressionstyper med. Derudover holdt Ulla Fink Ulriques, medstifter af DALYFO, en fin tale for os i forbindelse med jubilæet. Der var god stemning helt fra start til slut – ja, faktisk så god stemning, at de sidste næsten måtte smides ud, men det er vi kun glade for! Alle fik en goodiebag med hjem med forskellige lækkerier.
 
I Randers havde vi lånt Sundhedscentrets multisale, hvor Lene, Maj-britt og Else stod for arrangementet. Vi havde ikke mange besøgende, men de der var mødt op, havde en god snak om strømper og om, hvad der egentlig har ændret sig i de 25 år. Der var kaffe, kage og goodiebags til de deltagende.
 
Vi oplever, at DALYFO er blevet mere kendt gennem årene, og at vores navn er slået godt fast. Det er dejligt, at man kan blive oplyst om, at der findes en patientforening. Der er blandt andet kommet mere fokus på vejrtrækning i forbindelse med behandling, nye bandageringsmaterialer og mange andre produkter og behandlinger. Der er gang i spændende forskning og vi har fået et Videnscenter, blot for at nævne lidt. I forhold til Nordisk Lymfødemdag 2018, vil vi igen overveje, at afholde det på offentlige steder ligesom de tidligere år, således at vi er synlige i bybilledet.
 
Afslutningsvis vil vi sige tusind tak for dem af jer, som tog her tid til at deltage og hjælpe os med at få udbredt kendskabet til DALYFO med vores nye goodiebags og reklameprodukter. Vi nyder at møde jer og lære jer at kende!
 
SAMMEN ER VI STÆRKE!
 
De bedste hilsner
Bestyrelsen i DALYFO