Workshop 2020

Sæt kryds i kalenderen d. 27-29 marts 2020 hvor vi afholder workshop i Silkeborg på Hotel Scandic.
 
"Det gode liv med lymfødem" vil omhandle motion, viden, mental velvære og kost. Se programmet her
 
Vi åbner op for at ikke-medlemmer kan deltage fredag eftermiddag for at mødes med industrien og se hvad DALYFO kan tilbyde. Mere information følger om tilmelding og pris.
 
Vi har holdt den samme pris for workshop og ophold som sidste år:
 
Kr. 1.250 pr. deltager for enkeltværelse
Kr. 1.000 pr. deltager for dobbeltværelse (du kan evt. selv ønske din værelseskammerat)
 
Tilmeldingsblanket i pdf format tryk her
Tilmeldingsblanket i word format tryk her
 
Vores medlem Lisbeth siger: "Jeg deltager i DALYFO's årlige workshop for at blive inspireret til at leve med mit lymfødem på den bedst mulige måde. Det er dejligt at kunne spejle sig i nogen, som forstår de udfordringer, man kan stå med i hverdagen. Samtidig kan jeg på workshoppen følge med i de nyeste tiltag indenfor forskningen og hjælpemidler."
Jerk Langer - Læge, foredragsholder og forfatter til bestselleren ”21 Helbredende Dage med Antiinflammatorisk Kost” og ”21 Nye Helbredende Dage med Antiinflammatorisk Kost”

Skabt fænomenet Anti-inflammatorisk Kost og opfundet udtrykket KRAM (kost, rygning, alkohol, motion), der nu anvendes overalt i sundhedsvæsenet. Kåret som Årets Underviser 2018 af Folkeuniversitetet i Aalborg og vil komme på workshoppen og fortælle os om mere om denne kost type for lymfødem patienter.
 
Du kan følge Jerk Langer her på Facebook
 
Psykolog Anne Stærk Dickenson fra Center for Metakognitiv Terapi giver en introduktion til det metakognitive univers og giver sit bud på, hvordan denne form for terapi kan hjælpe til et godt liv med lymfødem. Det vil være en kombination af teori og øvelser, som kan give indsigt i hvordan man kan styre sine tanker, så bekymring og negative tanker ikke kommer til at fylde så meget.
 
Du kan læse mere om metakognitiv terapi her
 
Læs om Anna Stærk her