Workshop 2022

30-års jubilæums workshop 2022 i Vejle


Vi ser nu endelig frem til at kunne mødes igen til vores årlige workshop. Denne gang bliver det i Vejle d. 18.-20. marts. Temaet er ”Det gode liv med lymfødem” og vil indeholde mange spændende foredrag omkring kost, motion, behandling og psykisk velvære. Og så skal vi fejre vores 30-års jubilæum så der kommer også til at være nogle spændende overraskelser. Vi har som sædvanlig stande med fremvisning af hjælpemidler og andre relevante produkter.
 
 
Forbehold for ændringer.

Tilmelding
 
Der er begrænset pladser derfor er hurtig tilmelding nødvendig.

Tilmeldingsblanket, skal udfyldes og indsendes til workshop@dalyfo.dk inden d. 23. januar 2022. Beløbet skal betales senest 7 dage fra dagen, hvor du modtager en samlet mail med bekræftelse på din plads og betalingsoplysninger.
 
Bekræftigelsesmailen vil først blive sendt ud efter tilmeldingsfristen. Der kan betales med MobilePay eller via netbank. Samtidig er rettidigt betalt kontingent for 2022 en forudsætning for at du kan deltage i workshoppen – altså skal både kontingent og deltagergebyr være betalt inden for tidsfristerne.
 
Pris kr. 1.250 for et enkeltværelse og kr. 1.000 for et dobbeltværelse. Prisen inkluderer: overnatning to nætter med morgenmad, middag fredag aften, jubilæumsmiddag lørdag aften, frokost lørdag og søndag, kaffepauser undervejs, foredrag og underholdning.
 
 
 
Hvis du bruger word filen skal den downloades først for at du kan udfylde den og sende. 
 
Spørgsmål sendes til workshop@dalyfo.dk.
 
Om hotellet

Vejle Center Hotel er et handicapvenligt hotel både hvad angår badeværelserne og med brede gange. Hotellet ligger ved DGI, 10 min gang fra centrum, og fra Vejle trafikcenter og banegård kan du tage forskellige busser der stopper nogle minutters gå gang fra hotellet. Der er 300 gratis parkeringspladser foran hotellet – husk at spørge om en parkeringsbillet i receptionen ved ankomst. https://vejlecenterhotel.dk/
 
 
Foreløbige udstillere på workshoppen:
(opdateret d. 9. november)
 
 
 
 
Jobst (essity) - https://www.jobst.com/
 
 
 
 
Specialbandager - https://specialbandager.dk/