Nye indlæg

 

Syge danskere til kamp for ordentlig sagsbehandling i kommunerne

03-09-2013 23:10

En gruppe af syge borgere i Næstved er gået til kamp for at sikre langtidssyge og kronisk syge bedre sagsbehandling i kommunerne, og de beder om støtte fra DALYFO's medlemmer.

Rie Grenå fra gruppen af borgere skriver til DALYFO, at syge mennesker stadig oftere oplever, at sagsbehandlingen trækker i langdrag, og at de syge mister deres sygedagpenge og bliver overladt til kontanthjælp eller at blive forsørget af en ægtefællle. Andre bliver presset ud fleksjob, de ikke kan magte, eller bliver beskyldt for ikke at ville arbejde.

"Vi vil forsøge at presse regeringen til at ændre den nuværende lovgivning og kommunerne til at ændre den måde, den udmøntes på. Det gør vi blandt andet ved at samle underskrifter på en henvendelse til regeringen, og ved at skrive læserbreve og debatindlæg samt opfordre læger til protest mod nedgørelsen af deres arbejde," fortæller Rie Grenå.

Hun fortæller også, at gruppen i Næstved har kontakt til andre grupper af syge over hele landet, der arbejder mod samme mål.

Rie Grenå opfordrer alle til at skrive under på en underskriftindsamling, der stiller en række konkrete krav til kommunerne om at stramme op på sagsbehandlingstiderne, tage lægernes udtalelser alvorligt, samarbejde med de sygemeldte og sørge for, at de ikke mister deres forsørgelsesgrundlag.

Skriv under på underskriftsindsamlingen


Kommentarer

  • #1
  • williams james
    22-09-2019 00:04
    Hej allesammen. Jeg så kommentarer fra folk, der allerede fik deres lån fra rene hjertelån, og så besluttede jeg at anvende under deres henstillinger, og for få timer siden bekræftede jeg på min egen personlige bankkonto et samlet beløb på $ 50.000, som jeg anmodede om. Dette er virkelig en god nyhed, og jeg rådgiver alle, der har brug for et reelt lån, til at ansøge via deres e-mail: [neuronfinancecreditunion@gmail.com] eller whatsapp +12133426359 Jeg er glad for at få det lån, jeg bad om.


1 

Skriv en kommentar