Nye indlæg

 

Body Shape Vibrator kan nu fås på afbetaling

23-08-2014 13:43
I forbindelse med DALYFO's seneste workshop i Kolding havde Eden Electronic opstillet to Body Shape Vibrator maskiner. Mange deltagere prøvede maskinerne og syntes, de kunne mærke resultater efter blot 10 minutter, men prisen på maskinen var for høj. Nu tilbyder forhandleren en afdragsordning til medlemmer af DALYFO.
 

Maskinen gør flere ting for brugeren, fortæller Johnny Fravn fra Eden Electronic.

For det første øger den muskelstyrken i de muskelgrupper, der kan være svære at træne på grund af lymfødem.

“Med blot 10 minutter på Body Shape Vibrator om dagen vil muskelstyrken øges. Det ved vi af erfaring, og det er også dokumenteret i flere studier i blandt andet USA,” siger Johnny Fravn.

Han fortæller også, at Body Shape Vibrator går ind og hjælper med at dræne lymfeknuderne og fordeler væsken ud i kroppen. Det vil reducere generne ved lymfødem.

Blandt maskinens andre fordele er, at den forebygger fedtophobninger i kroppen, da den forbrænder fedt under brug. Den forebygger også knogleskørhed, da jævnlig træning på Body Shape Vibratoren øger knoglestrukturen.

Endelig forbedres blodcirkulationen, og huden bliver strammet op på grund af øget produktion af kroppens naturlige kollagen.

Eden Electronic har nu mulighed for at tilbyde denne maskine til private til en pris på:

Udbetaling: 4000 kr.
Efterfølgende 500 kr. i 32 måneder.
Der er to års garanti på maskinen.

For yderligere information, kontakt Johnny Fravn, 6066 6842, eller info@edenelectronic.dk

Kategori: Tilbud til dig

Kommentarer

    1 

    Skriv en kommentar